Inzicht in jezelf

Mijn naam is Martijn Fietjé en ik ben een professioneel gecertificeerd coach. In Londen en Amsterdam geef ik individuele en teamcoaching. Bij Canon Europe ben ik werkzaam als European Talent & Development Manager en als Executive Coach.

Ik vind het belangrijk dat mensen inzicht in zichzelf hebben, zodat ze zichzelf beter leren kennen, en gebruik kunnen maken van hun persoonlijke talenten. Via mijn coaching kan ik mensen op individueel niveau helpen om zich vrij te voelen, eigen beslissingen te nemen en te weten waar hun grenzen liggen, en die ook aan te geven.

Mijn ervaring

Opleidingen en specialisaties

Ik heb Sociale Wetenschappen gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Na mijn opleiding heb ik vele jaren ervaring opgedaan in het Human Resouces vak als HR adviseur en European Talent & Development Manager bij Canon Europe in Amsterdam en Düsseldorf. Momenteel ben ik Human Resources & People Development Manager en Executive Coach bij Canon Europe.

Ik heb mijn coachingscertificaat behaald bij ICM, een trainings- en opleidingsorganisatie. ICM is in 2013 uitgeroepen tot de beste opleider van Nederland. Voor meer informatie zie www.icm.nl.

NOBCO certificering en Confidentialiteit

Om mijn coachingskwaliteit te waarborgen heb ik een NOBCO certificering behaald. NOBCO staat voor Nederlandse Orde van Beroeps Coaches. Bovendien ben ik EMCC (European Mentoring & Coaching Council) gecertificeerd. 

Als coach waarborg ik strikte confidentialiteit conform de principes van het beroep, uitgevaardigd door de International Coach Federation.

http://www.nobco.nl