Individuele coaching

Het is essentieel dat er in een coachingstraject een match is tussen jou en mij. Ik vind het daarom belangrijk om eerst een vrijblijvend gesprek te hebben (het intakegesprek). Voelt het voor ons beiden goed, dan pas zullen we de coachingsessies opstarten. In dit gesprek zullen tevens de doelen worden besproken en de te verwachten coachingsgesprekken. Dit ligt vaak rond de 8 gesprekken.Het eerste kennismakingsgesprek en eventueel tweede gesprek (één uur per gesprek) zijn gratis.


Het coachingsgesprek

Na het intakegesprek zal de coaching starten. Door middel van gesprekken van 1,5 uur zal je bewust worden van je motivaties, talenten en krachten. Hierdoor worden obstakels die het bereiken van je doelen in de weg staan inzichtelijk en kan je jouw potentieel vrij maken. Tussentijdse evaluaties zullen plaatsvinden om te zien of de gesprekken nog in lijn zijn met je verwachting.


Kosten coaching (per sessie van 1,5 uur)

  • Intake/ kennismaking: gratis
  • Studenten: 80 euro
  • Particulier: 100 euro
  • Bedrijven: 130 euro
  • Loopbaanworkshop: 150 euro (sessie van 3 uur)

Wil je meer weten over coaching of wil je een intakegesprek, neem dan contact met mij op via martijnfietje@certifiedcoaching.nl.


Locaties: Amsterdam (Spaarndammerstraat) of Düsseldorf (Altestadt)


Teamcoaching

Voor teamcoaching gebruik ik het model van Team Management Systems Development International (TMSDI). Het model is ontwikkeld door Margerison - McCann. Het model komt voort uit onderzoek naar de manier waarop mensen samenwerken in teams. 

Evenwichtige teams die zich richten op de volledige cyclus van het werk of project (kop tot staart) hebben meer kans tot het bereiken van succes. De cyclus wordt zichtbaar middels een persoonlijk assessment. Elk persoonlijke Team Management Profiel is bedoeld om zelfbewustzijn, wederzijds begrip en respect voor de verschillen in een team te bewerkstelligen, wat zorgt voor veerkracht in een team.


De aanpak en kosten

Teamcoaching geef ik in de vorm van een workshop. Deze bestaat uit een individuele assessment middels een vragenlijst welke minimaal een week voor de workshop online wordt ingevuld.  De workshop beslaat 1 dag van ongeveer 8 uur. Om de teamcoaching succesvol te maken wordt de workshop voorbesproken met de leidinggevenden om de teamdoelen te integreren. 

Voor verdieping in de mogelijkheden kom ik graag langs voor een gesprek. Voor meer informatie over TMSDI verwijs ik je ook graag naar http://www.tmsdi.com

  • Duur: 1 dag
  • Voorbereiding: intakegesprek voorbespreken van doel en individueel online assessment participanten
  • Teamgrootte: 12 - 16 personen
  • Prijs: op aanvraag

Locaties:   

  • Op locatie van opdrachtgever