Individuele coaching

Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching is er op gericht om je kwaliteiten vrij te maken of verder uit te bouwen. Hierdoor ben je in staat effectiever gedrag te vertonen en vervolgens de kwaliteit aan te leren om zelfsturend en zelflerend te handelen.


On-the-job coaching

On-the-job coaching is een ideale oplossing als een medewerker of manager tijdelijk behoefte heeft aan advies of een klankbord om zijn of haar plannen te toetsen.


Carrière coaching

Het doel van carrière coaching is om je prestaties te verbeteren. Het gaat hierbij om talenten te laten bloeien, groeien, beter om te laten gaan met stress of om persoonlijke effectiviteit te vergroten.


Loopbaan workshop

Ben jij niet tevreden met je baan? Of ben jij ook op zoek naar een leukere? In deze loopbaan workshop (sessie van 3 uur) ga je op zoek naar je werkvoorkeuren, kernwaarden en krachten. Je zal uiteindelijk ontdekken welke baan het best bij jou past.

Teamcoaching

Teamcoaching is een krachtige ontwikkelingsinterventie die mensen bij elkaar brengt om hun eigen vaardigheden en bewustzijn te ontwikkelen, zowel individueel als in teamverband. Dit helpt teamleden te leren zich effectiever en efficiënter te richten op het bereiken van overeengekomen doelstellingen.

Hoewel veel moderne organisaties investeren in executive coaching voor individuele managers en leiders, investeren organisaties nog relatief weinig in teamcoaching. Waar teams in plaats van individuen verantwoordelijk zijn voor de levering van de meeste organisatorische doelen, kan teamcoaching een opvallende en onmiddellijke impact hebben op de prestaties van een team en dus een organisatie.

Voor teamcoaching gebruik ik het model van Team Management Systems Development International (TMSDI), waarvoor ik ben gecertificeerd. Het model is ontwikkeld door Margerison - McCann. Het model komt voort uit onderzoek naar de manier waarop mensen samenwerken in teams.

Klik de volgende link voor meer informatie over het TMSDI model van Margerison - McCann: http://www.tmsdi.com.